dimecres, 9 de juny del 2010

dimarts, 8 de juny del 2010


VIATGE EN EL TEMPS

Geronimo Stilton estava a l'oficina i es va trobar una carta misteriosa que li donava instruccions per anar a un lloc. Quan les va seguir el van portar a un laboratori d'un familiar, el profesor Volt que els volia invitar a pujar a la seva nova màquina del temps.
Va trucar a la Tea, en Benjami i a Martin gala, i tots quatre es van enlairar cap el passat a l'època dels dinosaures.
Quan van arribar, van construir una caseta dalt d'un
arbre. A l'hora de sopar Martin gala va preguntar a Geronimo si es trobava bé i se'n van anar a dormir.
L'endemà Geronimo va trobar el volador més gran de la prehistòria, que estava plorant perquè se li havia enganxat al peu els esvarsers i el van ajudar a sortir. Després l'animal els va dur a fer un vol volant.
Quan van acabar de fer el vol, van arribar a la cabanya i hi havia uns dinosaures que se'ls volien cruspir; Geronimo i Martin gala els van fer fora a cops d'ós. Però quan Geronimo es va girar es va trobar el tiranosaurus rex que el va perseguir però quan van arribar a un pont prim en Geronimo va poder passar però el tiranosaurus rex pesava massa i el pont es va enfonsar amb ell a sobre.
En Geronimo com que el pont s'havia enderrocat no podia tornar i el dinousaure volador més gran de la prehistòria el va portar volant juntament amb els altres.
Finalment, van començar a caure meteorits i van tornar a la màquina del temps per poder anar ràpid cap a casa, molt feliços i contents per haver descobert com es van extingir els dinousaures.

dimecres, 2 de juny del 2010